Fresador/a CNC

Grupo Soledad Albal

Inscripcions tancades

Grup Soledad som una empresa espanyola fundada el 1953 i especialitzada en el disseny, fabricació, distribució i venda de pneumàtics i serveis relacionats amb l'automoció. Amb més de 65 anys d'experiència, Grup Soledad s'ha consolidat com una de les empreses líders en el sector a Espanya. Actualment comptem amb diverses línies d'actuació, la qual cosa ens ha permès aconseguir tancar el "circul del pneumàtic".

Aquesta oferta està dirigida a la nostra divisió comercial i de manteniment de vehicles.

Em complau presentar-te a Pneumàtics Soledat, una marca líder en la fabricació i distribució de pneumàtics a Espanya i altres països del món.

A les nostres gasolineres associades, els conductors poden trobar una àmplia varietat de pneumàtics Soledat i comptar amb l'assessoria dels nostres experts per triar el pneumàtic adequat per al seu vehicle i estil de conducció.

A més, les nostres gasolineres ofereixen serveis de muntatge i manteniment de pneumàtics per assegurar-nos que els nostres clients gaudeixin d'una experiència de conducció segura i còmoda.

En els nostres tallers associats, els nostres clients poden confiar en els nostres experts per realitzar reparacions, manteniment i canvi de pneumàtics.

Comptem amb tallers equipats amb tecnologia d'avantguarda i els nostres mecànics reben capacitació constant per garantir el millor servei possible als nostres clients.

També comptem amb centres de distribució a tot Espanya per garantir l'entrega ràpida i eficient dels nostres pneumàtics als nostres clients i col·laboradors. La nostra xarxa de col·laboradors inclou les principals gasolineres i tallers de tot Espanya, la qual cosa ens permet arribar a més conductors i oferir-los els nostres productes i serveis d'alta qualitat.

En resum, a Pneumàtics Soledat ens esforcem per brindar als nostres clients una experiència completa en pneumàtics, des de l'elecció del pneumàtic adequat fins al muntatge i manteniment. Comptem amb una àmplia xarxa de col·laboradors a tot Espanya per garantir que els nostres clients tinguin accés als nostres pneumàtics d'alta qualitat i serveis de la més alta qualitat. Gràcies per confiar en nosaltres!









Funcions

  • Programació i maneig de CNC,
  • Preparació fresadora CNC: subjecció, amarratge, estratègies de mecanitzats.
  • Interpretació de plànols, fabricació de peces segons plànol, mesurament i verificació de peces.


S'ofereix

Per suposat! El lloc de treball que oferim és altament atractiu, ja que et permetrà treballar en una dinàmica de torns rotatius que et brindarà una experiència laboral emocionant i diversa. Els torns són de 6: 00 a 14: 00, de 14: 00 a 22: 00 i de 22: 00 a 6: 00, la qual cosa et permetrà tenir una flexibilitat horària important. A més, oferim un salari altament competitiu de 22.719 euros bruts en 12 pagues, la qual cosa demostra el nostre compromís amb els nostres empleats i el seu benestar financer. I el millor de tot, aquest lloc de treball és de contracte indefinit, cosa que et brinda una estabilitat laboral i una gran oportunitat per créixer a la nostra empresa a llarg termini! Si ets una persona apassionada i altament capacitada a l'àrea de mecanització, ¡no dubtis a postular-te! Estem ansiosos per comptar amb el nostre equip.

Requisits

  • FPGM de mecanització.
  • Coneixements a Heidenhain.
  • Coneixements en Fanuc.
  •  Coneixements en Fagor Automation.
  •  1 – 2 anys d'experiència com a Fresador Industrial.