Comercial taller

Grupo Soledad Riba-roja de Túria

Inscripcions tancades

Grup Soledad som una empresa espanyola fundada el 1953 i especialitzada en el disseny, fabricació, distribució i venda de pneumàtics i serveis relacionats amb l'automoció. Amb més de 65 anys d'experiència, Grup Soledad s'ha consolidat com una de les empreses líders en el sector a Espanya. Actualment comptem amb diverses línies d'actuació, la qual cosa ens ha permès aconseguir tancar el "circul del pneumàtic".

Aquesta oferta està dirigida a la nostra divisió comercial i de manteniment de vehicles.

Em complau presentar-te a Pneumàtics Soledat, una marca líder en la fabricació i distribució de pneumàtics a Espanya i altres països del món.

A les nostres gasolineres associades, els conductors poden trobar una àmplia varietat de pneumàtics Soledat i comptar amb l'assessoria dels nostres experts per triar el pneumàtic adequat per al seu vehicle i estil de conducció.

A més, les nostres gasolineres ofereixen serveis de muntatge i manteniment de pneumàtics per assegurar-nos que els nostres clients gaudeixin d'una experiència de conducció segura i còmoda.

En els nostres tallers associats, els nostres clients poden confiar en els nostres experts per realitzar reparacions, manteniment i canvi de pneumàtics.

Comptem amb tallers equipats amb tecnologia d'avantguarda i els nostres mecànics reben capacitació constant per garantir el millor servei possible als nostres clients.

També comptem amb centres de distribució a tot Espanya per garantir l'entrega ràpida i eficient dels nostres pneumàtics als nostres clients i col·laboradors. La nostra xarxa de col·laboradors inclou les principals gasolineres i tallers de tot Espanya, la qual cosa ens permet arribar a més conductors i oferir-los els nostres productes i serveis d'alta qualitat.

En resum, a Pneumàtics Soledat ens esforcem per brindar als nostres clients una experiència completa en pneumàtics, des de l'elecció del pneumàtic adequat fins al muntatge i manteniment. Comptem amb una àmplia xarxa de col·laboradors a tot Espanya per garantir que els nostres clients tinguin accés als nostres pneumàtics d'alta qualitat i serveis de la més alta qualitat. Gràcies per confiar en nosaltres!









Descripció

En resum, estem buscant algú que sigui apassionat, motivat i que vulgui formar part d'un equip dinàmic i en constant evolució. Si estàs interessat/ada en aquesta oportunitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Esperem poder conèixer-te aviat i donar-te la benvinguda a la nostra empresa!

Funcions

  • Obertura de nous clients.
  • Gestionar i Potenciar la cartera de clients assignada.
  • Assegurar el cobrament de les comandes.
  • Desenvolupar nous projectes.
  • Donar suport i suport als centres assignats i a altres centres de Grup Soledat.
  • Estimular l' òptim estat de conservació del vehicle

S'ofereix

Pel que fa a la compensació, oferim un salari altament competitiu de 21.719 euros bruts anuals, juntament amb la possibilitat de guanyar objectius que recompensaran el teu ardu treball i dedicació. A més, com una mostra del nostre compromís amb els nostres empleats, oferim un cotxe per ajudar-te en els teus desplaçaments diaris. Però això no és tot: també oferim un contracte indefinit, cosa que significa que tindràs estabilitat laboral a llarg termini i l'oportunitat de créixer amb nosaltres.

Requisits

  • Coneixements paquet office.
  • Coneixements CRM.
  •  Coneixements Programa B2b.
  • 2 anys d' experiència com a comercial.